LA ROMÀNICA EN BTT

EL TRENCA-CAMES MÉS EXIGENT DE LA CATALUNYA CENTRAL

OPEN GRAN FONS FCC

 

Bon dia a tothom,
Des de l’organització de la VI La Romànica En Btt agraïm profundament la participació de tots els corredors vinguts d’arreu Catalunya, i fins i tot un parell d’Holanda!!. Celebrem la vostra vocació i estima per la bicicleta de muntanya que us ha motivat a participar en la nostra marxa d’especial duresa. Esperem i desitgem haver estat a l’alçada de les vostres expectatives i que us hagueu emportat la satisfacció d’haver passat un gran dia de Btt.

Sense poder-los llistar un per un volem agrair, un any més, a tots els voluntaris (familiars, amics, companys de pedals….) la seva aportació a l’organització. Sense vosaltres no hi hauria La Romànica En Btt. Més endavant, aviat, ens retrobarem tots per agrair-vos-ho més especialment si cal.

Agrair i molt també, a tots els patrocinadors i col•laboradors econòmics la seva aportació que és un puntal fonamental per poder organitzar i oferir a tots els participants una marxa de qualitat.

Han estat 6 mesos de preparació exhaustiva que va donar el resultat d’ahir. Creiem sincerament que tot va anar força bé, tot i que lamentem malauradament algunes caigudes i petites lesions que es van produir.
Tot i això esperem que compartiu amb nosaltres la valoració positiva que em fem i que ens retrobem amb salut de nou en un futur. Potser serà en la VII La Romànica En Btt????

Una abraçada a tots
Salut i pedals

PRESENTACIÓ 2017

Amics,

A hores d’ara tothom sap que La Romànica en Btt és sinònim de duresa, sacrifici i esforç. Però també de comptar amb una organització bolcada  a donar el millor suport al participant per a que gaudeixin d’un gran dia de btt: uns avituallaments molt farcits i amb voluntaris entregats, un recorregut variat i exigent i un marcatge de qualitat.

Tanmateix aquesta sisena edició presenta unes quantes novetats que calen explicar.

En primer lloc és la NO coincidència de dia amb la Marxa de Resistència de La Romànica a Peu. Per motius de calendari de la FCC ens hem vist forçats a organitzar-la en una data diferent. Això implica forçosament que no podem oferir aquest any el repte “UltraRomànic”; però que no el descartem pas per futures edicions i fins i tot en format més atractiu.

La segona gran novetat que us presentem és sens dubte el traçat de la Romànica Curta. Canviem totalment el recorregut i enguany discorre per la part baixa de la Riera de Merlès primer i, a partir de Sant Andreu de Cal Pallot, amb coincidència amb la segona meitat del traçat Llarg pels municipis de Merlès i Gaià. Són 52 km i 1400+ amb molts corriols i el segell romànic de trenca-cames. Cal avisar als participants: No és una passejada, cal estar també ben preparats.

La resta de novetats les trobareu a la mateixa ruta: dorsals amb xip, nous corriols, algun avituallament “especial”, apropament del traçat a algunes de les ermites i sobretot re-organització de la zona d’arribada per fer-la més còmode, acollidora i atractiva a tots els participants en reconeixement del seu esforç.

Com cada any us diem, recordeu que La Romànica en Btt és una marxa no competitiva de resistència oberta a majors de 16 anys i enfocada a ciclistes amb una bona condició física i experiència en marxes semblants. Cal valorar bé la vostra preparació per afrontar-la amb garanties!!. La llarga distància, el seu desnivell positiu acumulat però, sobretot, el seu perfil serrat amb continues pujades i baixades, algunes de tècniques, fa que no sigui un repte apte per a tothom.

Rés més, us convidem a passar un gran dia de btt el 7 de Maig.

Que tingueu una Bona Marxa i sobretot no us feu mal!!