Salutacions

La dissetena edició de l’autocar ciclista ens portarà al “Parc Naturel Régional Pyrénées Ariégeoises” del veí país francés, que en part ja varem fer en l’edició del 2003 i el 2012 però amb alguns ports diferents i amb sentit oposat.  El dissabte farem Col de Port (1.249 m.), Col d’Agnes (1.570 m.) i Col du Saraillé (942 m.) amb un total de 84 km. i el diumenge Col de Péguère (1.375 m.) per dues de les vessants, Col de Portel (1.432 m.) i Col de la Crouzette (1.245 m.). Com sempre, esperem comptar amb la companyia dels repetidors i per suposat sereu benvinguts els que per primera vegada tastareu els ports dels Pirineus amb el Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada.

Detalls importants

Sortirem a les 6 de la matinada del dissabte dia 30 de juny del garatge del R. Simó. Les bicicletes s’han de portar el divendres a les 20:00 h de la tarda per carregar-les, i s’ha de portar una funda o una manta per poder-les protegir bé.

Cal portar l’esmorzar i el dinar del dissabte.

Recordeu que no fem aquesta sortida per superar cap rècord ni per arribar primer al cim de cada port. Ho fem per gaudir d’un cap de setmana diferent als que estem acostumats i mantenir aquesta amistat i els bons moments, que al llarg d’aquests anys hem anat compartint. Siguem prudents i segur que així ho podrem repetir molts mes anys. Gràcies.

Inscripcions

Aquest any el preu és de 140 € per els socis i 150 € per els que no ho són. Del total, 40 €  ho podreu fer mitjançant la mateixa pàgina web abans del 15 de març. La resta abans del 31 de maig del 2018. Les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció.

El preu inclou el desplaçament amb autocar i furgoneta de persones i bicicletes, un dia de pensió completa, un àlbum de record amb les millors fotos i un regal de record

Recorregut del dissabte

A les 08:00 h esmorzarem a la població francesa de Tarascon-sur-Ariège i descarregarem les bicicletes de l’autocar. Sortirem a les 9:00 h en direcció a Massat passant per Col de Port (1.249 m.). Un cop a Massat farem l’ascens a Col d’Agnes (1.570 m.) on just a l’iniciar la baixada farem la parada per l’avituallament del migdia (Km. 50). Reprendrem la baixada per acabar-la a Aulus-les-Bains. Un lleuger tram de 8 km. fins arribar a Ercé, on ens desviarem a la dreta per superar l’enganyós Col du Seraillé (942 m.). Ja només ens faltaran 9 km. de baixada per arribar a les portes de l’hotel on farem estada de pensió completa “Hostellerie des 3 Seigneurs”. Haurà estat la primera jornada, amb una distància d’uns 85 km. L’hora prevista d’arribada a l’hotel sobre les 18:00 h.

Recorregut del diumenge

Sortida de l’hotel a les 08:00 h en direcció a Col de Péguère (1.375 m.). Una baixada de 14 km. i tornar-lo a pujar per una altre vessant. D’aquí fins el final haurem de superar dues petites cotes:  Col de Portel (1.432 m.) i Col de la Crouzette (1.245 m.) per finalitzar al mateix lloc de la sortida: Hotel de Massat. Aquesta segona jornada haurem fet uns 52 km.

Una dutxa, un bon dinar (paraules i sorpresa del President) i autocar i manta fins a Navàs. Hora prevista d’arribada  20:00 h.