20-21 de juny 2020

Un cop més, l’Autocar Ciclista als Pirineus ja està en marxa i aquest any celebrarem de forma ininterrompuda la dinovena edició.

Una edició que com totes les altres, presenta un recorregut diferent per tal d’intentar fer cim a ports inèdits per l’Autocar Ciclista, tot i que en la d’aquest any en repetirem un de l’any 2005.

(Port del Cantó).

Mica en mica i amb paciència ja portem 53 ascensions a ports dels Pirineus tant per la vessant francesa com per la part catalana, aragonesa i navarresa.

Això fa que cada cop es faci un xic mes difícil dur a terme recorreguts on hi hagi ports destacats i d’una anomenada rellevant, com puguin ser els que realitzen els corredors del “Tour de France” o de “La Vuelta a España”.

Tot i així en aquesta edició en farem un d’inèdit (Port Ainé).

Un port el dissabte i un el diumenge.

El fet que aquest any ens quedem a Catalunya i concretament al Pallars Sobirà, ens permet afegir una activitat que no te res a veure amb el ciclisme, però que pensem que pot aportar un plus de motivació i diversió.

Aquesta activitat és una baixada amb ràfting des de Llavorsí fins a Rialp.

Aquesta activitat serà totalment voluntària, ja que el seu cost no està inclòs en el preu de la sortida.

 

 

Aquest any sortirem a les 6 de la matinada del dissabte dia 20 de juny, com sempre del garatge del R.Simó. Les bicicletes s’han de portar el divendres a les 20:00 h de la tarda per carregar-les a la furgoneta i a l’autocar, i han d’anar acompanyades d’una funda o una manta per poder-les protegir bé durant el transport.

Aquest any només haurem de portar l’esmorzar del dissabte ja que l’àpat del dinar el tindrem preparat a l’hotel de Rialp. Arribarem sobre les 13 h.

Els que sigueu aficionats a l’aigua i vulgueu percebre una nova sensació d’esport d’aventura, podreu gaudir del ràfting amb un suplement econòmic de 40 €.

Recordeu de portar banyador i tovallola per poder gaudir de la piscina particular de l’hotel Comtes del Pallars.

Aquest any el preu és el mateix que en l’edició anterior, 140 € per els socis i 150 € per els que no ho són. Del total, 40 s’avançaran en el moment que fareu la inscripció mitjançant la pàgina web www.altllobregatplaibaixada.cat, a l’apartat de “Autocar Ciclista 2020” abans del 29 de febrer. La resta abans del 31 de maig del 2020.

El preu inclou el desplaçament amb autocar i furgoneta de persones i bicicletes,  el dinar, el sopar i el dormir del dissabte, l’esmorzar i el dinar de diumenge, un àlbum de record amb les millors fotos i un regal.

 

 

Recorregut Dissabte

Aquí podeu veure el perfil del recorregut que farem el dissabte dia 20 de juny del 2020. Un recorregut d’uns 53 quilòmetres, relativament curt si el comparem amb els d’anys anteriors, però amb un Port del Cantó que serà un dels mes llargs que haurem fet amb l’Autocar Ciclista als Pirineus i que tampoc te un desnivell molt pronunciat, cosa que farà que a migdia ja estiguem allotjats a l’hotel de Rialp. Això ens permetrà disposar de la tarda lliure per fer l’activitat de ràfting des de Llavorsí fins a Rialp.

 

 

Recorregut Diumenge

El matí del diumenge el dedicarem a pujar i pujar fins arribar al restaurant de l’Estació d’Esquí de Port Ainé. Haurà estat una pujada d’uns 18 quilòmetres amb un pendent bastant constant entre el 6 i el 7%. Una relaxant baixada pel mateix lloc de pujada  i arribarem a l’hotel. Tindrem temps de recuperar forces mentre esperarem l’hora de dinar.