LA ROMÀNICA EN BTT

EL TRENCA-CAMES MÉS EXIGENT DE LA CATALUNYA CENTRAL

OPEN GRAN FONS FCC

 

 

LA ROMANICA EN Btt LLARGA

La Romànica en BTT és una marxa de resistència en bicicleta de muntanya emmarcada dins de l’Open Gran Fons de la Federació Catalana de Ciclisme.

La Romànica en Btt és la vessant amb bicicleta de la reconeguda Marxa Romànica de Resistència a peu que organitza el Centre Excursionista de Navàs. El recorregut segueix en gran part el traçat circular del GR-176 enllaçant una gran quantitat d’ermites del nostre Romànic Català distribuïdes pel Nord del Bages i Sud del Berguedà. El recorregut, doncs, és d’una gran riquesa cultural però també d’una gran bellesa paisatgística passant majoritàriament per pistes i corriols en molts casos poc concorreguts i coneguts.

La Romànica en Btt és una marxa no competitiva oberta a majors de 16 anys i enfocada a ciclistes amb una bona condició física i experiència en marxes semblants. Un recorregut de llarga distancia, on el seu desnivell acumulat, però sobretot, el seu perfil serrat amb pujades i baixades constants, algunes de tècniques, fa que sigui un veritable trencacames. Un repte pels més preparats tan físicament com mentalment.

 

 

 

 

 

5.2-fitxa tècnica RLL 2017 v2