LA ROMÀNICA EN BTT

EL TRENCA-CAMES MÉS EXIGENT DE LA CATALUNYA CENTRAL

OPEN GRAN FONS FCC

 

 

PRESENTACIÓ VII Edició 2018

Amics,

Un any més us convidem a venir a Navàs a participar i a gaudir de la VII edició de La Romànica en Btt. Molts repetireu d’edicions anteriors i per tant ja sabeu el que us espera: un traçat variat, molt exigent i trenca-cames, un marcatge de qualitat, uns avituallaments farcits i una organització amb uns voluntaris bolcats  a donar el millor suport al participant per a que gaudeixin d’un gran dia de btt

Per aquesta nova edició com sempre us hem preparat unes variacions al recorregut que esperem que tinguin una valoració positiva per part vostra al finalitzar la prova. Entre altres modificacions volem destacar la visita al imponent Monestir Romànic de Serrateix i a la ben conservada ermita romànica de Sant Marçal del Relat. També destaquem que com en l’edició del 2015, arribarem fins a Santa Maria de Merlès tot travessant la riera pel pont romànic de Sant Martí.

També modifiquem força el traçat de la Romànica Curta respecte el de l’any passat fent-lo coincidir amb la llarga abans de Cal Pallot i fins a dalt de Pinós; allà tornarem cap a Navàs per bonics corriols prop de la Riera de Merlès majoritàriament.

Cal avisar a tots els participants que guardin una mica de les seves forces pels darrers 5 quilòmetres que són coincidents amb ambdues marxes i que tenen una exigència física notable. Qui avisa no és traïdor, diuen!!!!!

A part de tot el dit, repetim com l’any passat: dorsals amb xip, algun avituallament “especial”, apropament del traçat a les ermites i re-organització de la zona d’arribada per fer-la més còmode, acollidora i atractiva a tots els participants en reconeixement del seu esforç.

Per acabar, recordeu si us plau el nostre lema: La Romànica en Btt és el Trenca-Cames més exigent de la Catalunya Central i que per tant cal que valoreu bé la vostra preparació per afrontar-la amb garanties!!. La llarga distància, el seu desnivell positiu acumulat però, sobretot, el seu perfil serrat amb continues pujades i baixades, algunes de tècniques, fa que no sigui un repte apte per a tothom.

Rés més, us convidem a passar un gran dia de Btt a Navàs el proper 6 de Maig.

Des de l’organització us desitgem que tingueu una Bona Marxa i sobretot que no us feu mal!!

Abraçada