LA ROMÀNICA EN BTT

EL TRENCA-CAMES MÉS EXIGENT DE LA CATALUNYA CENTRAL

OPEN GRAN FONS FCC

 

 

PRESENTACIÓ VIII Edició 2019

Romànics d’edicions anteriors i els qui ho sereu per primer cop aquest any, benvinguts a Navàs, benvinguts a la vuitena edició de La Romànica en Btt.

Per aquesta nova edició com sempre us hem preparat unes variacions al recorregut que esperem que tinguin una valoració positiva per part vostra al finalitzar la prova. Tot i això respectem bastant el traçat de l’any anterior que tant us va agradar. Així doncs repetim la visita al imponent Monestir Romànic de Serrateix i afegim per aquesta edició la visita a la ben conservada ermita romànica de Sant Marçal del Relat. També destaquem que malgrat cada any hi passem ben a prop i l’anomenem en el rutòmetre, finalment i per primer passarem per davant de la bonica ermita de Santa Susana de l’Abellar, la darrera ermita abans de l’arribada.

També modifiquem força el traçat de la Romànica Curta respecte el de l’any passat fent-lo coincidir amb la llarga des de dalt de Pinós fina a l’arribada.

A part de tot el dit, repetim com l’any passat: dorsals amb xip, algun avituallament “especial”, apropament del traçat a les ermites i re-organització de la zona d’arribada per fer-la més còmode, acollidora i atractiva a tots els participants en reconeixement del seu esforç.

Per acabar, recordeu si us plau el nostre lema: La Romànica en Btt Llarga és el Trenca-Cames més exigent de la Catalunya Central i que per tant cal que valoreu bé la vostra preparació per afrontar-la amb garanties!!. La llarga distància, el seu desnivell positiu acumulat però, sobretot, el seu perfil serrat amb continues pujades i baixades, algunes de tècniques, fa que no sigui un repte apte per a tothom.

Rés més, ja sabeu el que us espera: un traçat variat, molt exigent i trenca-cames, un marcatge de qualitat, uns avituallaments farcits i una organització amb uns voluntaris bolcats  a donar-vos el millor suport al participant per a que gaudiu d’un gran dia de btt.

Des de l’organització us desitgem que tingueu una Bona Marxa i sobretot que no us feu mal!!

Una forta Abraçada